Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 176 Anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser

Fodboldrejser til Spanien

Den spanske liga 'Primera División' er tilbage i tidligere tiders storform og ligger i top inden for europæisk fodbold. Ligaen blev grundlagt helt tilbage i 1928, og i mange år ansås FC Barcelona og Real Madrid for at være Europas farligste fodboldhold, ligesom det spanske landhold vandt både EM i 2008 og 2012 samt VM i 2010. Det er derfor nærliggende at forestille sig at fodboldfans verden over drømmer om at besøge landet, der ifølge IFFHS (International Federation of Football History & Statistics) byder på den bedste fodbold i hele Europa.

I Spanien kan du kombinere det bedste fra en storbyferie med både kulturel underholdning og en fantastisk fodboldkamp. Barcelona har gennem flere år været en populær destination for fodboldfans fra hele verden, og her kan man opleve spillere i absolut topklasse såsom Luis Suárez, Neymar og Lionel Messi. Eller hvad med stjernerne på holdet fra Real Madrid med spillere som Sergio Ramos, Benzema og Cristiano Ronaldo? 'Primera División' kan også prale af mesterhold som Atlético Madrid, Valencia CF og Sevilla FC.

Book din rejse til La Liga-fodbold, og du er sikker på at få en uforglemmelig rejse til en af de legendariske klubber!

Flere fordele
Se denne video og lær mere om vores concept(50 sek.)
Læs mere om os

Læs mere anmeldelser
Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev