Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 152 Anmeldelser
Official club partner

Find din fodboldrejse til FC Barcelona

4.2
FC Barcelona anmeldelser
Fodboldrejser til FC Barcelona scorer i gennemsnit 4.2 ud af 5. Læs anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Kunder bedømmer en rejse til FC Barcelona i gennemsnit med
Meget godt 8.3
Baseret på 43 anmeldelser
Hotel 8.1
Atmosfære 8.9
Fly 8
Service 8.7
By 7.6
Siddepladser 8.5

J. Jensen fra Viborg, 4 personer

FC Barcelona - Málaga CF

25 januar 2014

8

FC Barcelona - Malaga CF

Det har bare været nemt lige fra man gik ind på hjemmesiden for at se om hvilke tilbud der var. net at booke. Super nemt i Kastrup lufthavn, flyveturen uden problemer - afgik til tiden og var i Barcelona som planlagt. Nemt med bus/metro i Barcelona, kunne godt have brugt et kort som viste vejen fra metro station til hotel (der var en som vise os en forkert vej - men det skal i ikke lastes for) dejligt at fodboldbilletter ligger på hotellet. Barcelona er jo en dejlig by, et besøg vær - vil komme tilbage. Dejlig stemning på stadion - til trods for den kun var ca ½ fuld. God stemning også uden foran Camp Nou - ingen ballade så man kan rolig tage små børn med til fodbold - dette er bare skønt. nu var vi også super heldig med vejret - næsten forår og det gør jo ikke turen mindre god. Få booket - en dejlig oplevelse som skal gentages.

anonym

FC Barcelona - Espanyol

1 november 2013

6

FC Barcelona - Espanyol

Flybilletterne var ikke booket via jer, så det skal I ikke lastes for. Billetterne til stadion var tiltrods opgradering yderst kritisable, men har skrevet særskilt omkring dette. Når dette er sagt, så vil jeg gerne anbefalde fodboldtravel.dk til andre som måtte skulle afsted. God service, fin dialog og opfølgning. Nemt at booke via nettet.

anonym

FC Barcelona - Espanyol

1 november 2013

8

FC Barcelona - Espanyol

Vi havde en rigtigt god tur til Barcelona, hvor vi så FCB mod Espanyol. Var til at begynde med lidt mistænksom, da man har hørt lidt dårlige historier fra "branchen", men Fodboldtravel.dk viste sig at levere til fulde! Billeteterne lå klar på hotellet og pladserne var rigtigt gode (vi opgraderede en enkelt klasse). Fik også rigtigt god service, da vi skulle ændre ift. rejsende og tidspunkt.

Thue Schelke fra Egerbsund, 3 personer

FC Barcelona - Sevilla FC

1 september 2013

7

FC Barcelona - Sevilla

FC Barcelona - Sevilla Vi har været på en pakkerejse(fly,hotel og kampbillet) til Barcelona, og det var en oplevelse ud over alle grænser, alt fungerede som det skulle. Det er ikke sidste gang vi rejser med fodboldrejser.dk

Jesper Rasmussen fra Give, 5 personer

FC Barcelona - Levante

1 april 2013

6

FC Barcelona - Levante

FC Barcelona - Levante Alt var rigtig godt, service fra jer og dernede. Byen er super. Det eneste dårlige var stemningen på stadion. Maden er lækker. Fed tur. Tip: Vælg en kamp mod madrid eller en hvor der er mere at spille om.

Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev