Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.8/10 baseret på 109 Anmeldelser

Find din fodboldrejse til Real Madrid

4.6
Real Madrid anmeldelser
Fodboldrejser til Real Madrid scorer i gennemsnit 4.6 ud af 5. Læs anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Kunder bedømmer en rejse til Real Madrid i gennemsnit med
Fantastisk 9.1
Baseret på 23 anmeldelser
Hotel 8.7
Atmosfære 9.2
Fly 8.8
Service 9.5
By 9.1
Siddepladser 9.1

Søren Schultz fra Hillerød, 2 personer

Real Madrid - Málaga CF

19 april 2015

10

Fantastisk

Alt kørte perfekt , super hotel , ingen tvivl på noget tidspunkt om hvad man skulle, hvis man skal komme med noget negativt, så er det at rejsen bliver længere end nødvendigt, fordi der ikke er fly afgange nok ?? super super oplevelse.

Morten Frandsen fra Havdrup, 2 personer

Real Madrid - Eibar

12 april 2015

10

Fantastisk

Først ville jeg sige tak for en super fed tur og oplevelse.. Det har for starten været en fantastisk service i har haft, super nemt at booke og selv alle mine spørgsmål har i taget med et smil.. Selve turen har været helt perfekt, bare selve stemningen i byen (Madrid) er en oplevelse. Vi havde bestilt kat 1 billetter og kom til at side i et VIP område på aller første række, så vi kunne nemt se alle de stjerner vi holder med og nyde den kæmpe atmosfære der var på stadion, ubeskrivelig stor oplevelse.

I vores pakkerejse havde vi også fået i stadion rundtur på Bernabéu også det var en stor oplevelse. Vi så alt lige fra alle deres pokaler, Champions League, Ronaldos guld bolde osv. til deres omklædnings rum og vi sad på deres udskiftnings bænk, alt i alt en vild oplevelse.

Den sidste aften vi var i byen, ville vi lige gå op og få det sidste glimt af Bernabéu, da vi ved et tilfælde møder Pepe på en legeplads, han var super flink og stillede med glæde op til et billed.. En tur vi aldrig vil glemme og vi er allerede igang med at spare op til en ny tur, som helt klart også bliver igennem Fodboldtravel.dk

Tip: Kun at de skal nyde det.

Med venlig hilsen

Morten

Morten Frandsen 4

Morten Frandsen 1

Fru. Marie Broe fra Ejstrupholm, 3 personer

Real Madrid - Celta de Vigo

6 december 2014

9

Fantastisk

Samlet set fungerede det rigtigt godt. Det var lidt kringlet at booke og finde fly, som passede til kampen, men det gik, og det er dejligt, at man kan booke både hotel, fly og kamp gennem samme bureau. For at holde prisen nede, gik jeg efter billigste hotel, som virkede ok. Det blev Hilton Madrid Airport. Hold da op, hvor det var meget mere end forventet. Bl.a. ringede vi bare til hotellet da vi ankom midt om natten, og så kom de efter få min. og hentede os.
Det og mange andre services var ganske gratis under opholdet. Et enkelt problem med navneforvikling blev håndteret hurtigt og smidigt af både hotel og Fodboldtravel via deres nødtelefon.

Hr. van Hugten fra Holland*

Real Madrid - FC Barcelona

25 oktober 2014

9

Fantastisk

Super fodboldrejse til El Clasico

Jeg har sammen med min ældste søn haft en fantastisk fodboldrejse til Madrid og El Clasico d 25.10.

Pakkerejsen var sat fint sammen. Hotellet var godt, fodbilletterne lå pænt klar, og hvor vi ellers forventede at sidde allerøverst i stadion fik vi nu pladser på række 3!

Atmosfæren i stadion var fantastisk! Når 70.000 Real Madrid synger deres club sang, ved du virkelig ikke, hvad du oplever! Det skal man selv opleve for at forstå!

Madrid er en smuk by at besøge. Vi tilbragte dagen efter kampen med en cykeltur gennem Madrid ledsaget af en hollandsk guide. En fin måde at se højdepunkterne i byen på! Kompliment til fodboldtravel.dk!

Tip: Vi kan stærkt anbefale en cykeltur gennem Madrid! Spise kan man mange steder. Især restauranter, hvor spanierne står i kø udenfor, er gode!

Hr. Visser fra Holland*

Real Madrid - Atlético Madrid

13 september 2014

10

Fantastisk

Real Madrid - Atletico Madrid

Fodboldoplevelse Madrid (kamp: Real mod Atletico)

Atmosfæren i Madrid er utroligt god. Ingen fodboldballade eller andet lort, - hvilket du ellers har i ligaen. Du kan stadig tage "normalt" til en kamp med din søn. Fodboldtravels service er sindssyg god. Det havde jeg havde ikke forventet. Billetterne til kampen lå klar i lobbyen på hotellet. Alt som aftalt. Virkeligt super.

Tip: Madrid er en meget afslappet by. Alt er inden for gåafstand. Derudover er der et godt metrosystem. Meget organiseret. For 14€ køber du en billet til to dages ubegrænset rejse med offentlig transport.

Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev